A HWP ott lesz a müncheni IFAT expón májusban!

2022-02-04 FRI 16:00

Az erőforrások fenntartható felhasználása – és így a klímavédelem – az IFAT München fő témája, amely 2022. május 30. és június 3. között kerül megrendezésre a müncheni kiállítási központban. Az IFAT február 1-jei sajtóközleménye szerint a világ vezető víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyaggazdálkodási szakvására iránti nemzetközi érdeklődés továbbra is erős. A globális közösségnek környezetvédelmi technológiákra van szüksége, a kiállítás életre kelti őket, és biztosítja a hálózatot korunk legnagyobb kihívásának kezeléséhez.

Erős nemzetközi jelenlétre számíthatunk az IFAT-on: belga, kínai, dán, francia, brit, olasz, japán, kanadai, holland, osztrák, dél-koreai, svájci, cseh, török, magyar és amerikai vállalatok mutatkoznak be, de Egyiptomból, Ausztráliából, Brazíliából, Elefántcsontpartról, Jordániából, Katarból, Szaúd-Arábiából és Ukrajnából is lesznek kiállítók. Továbbá küldöttségek jelentkeztek be már Egyiptomból, Brazíliából, Portugáliából, Romániából, Oroszországból, Szaúd-Arábiából, Szingapúrból és sok más európai országból.

A Hungarian Water Partnership kész arra, hogy az IFAT nemzetközi környezetében is bebizonyítsa a tagvállalatai által képviselt magyar vízipari tudás versenyképességét.  

Írjon nekünk

Cím: H-1118 Budapest, Rétköz utca 5.
Telefon: +36 20 261 1646
Email: info@waterpartnership.hu
Felelősség: Az üzenet elküldésével elfogadja a Magyar Vízügyi Partnerség Adatvédelmi szabályzatát