HWP-részvétel az Afrika Héten

2022-09-13 TUE 18:00

Az Afrikáért Alapítvány szeptember 13-14. között rendezte meg a Gazdasági Napokat a Magyar-Afrika Hét keretében, a Budapest Music Centerben.

Az esemény házigazdája az alapítvány elnöke és egyben a Kongói Demokratikus Köztársaság tiszteletbeli konzulja, Mutombo Tshimuanga France volt. A Külgazdasági és Külügyminisztériumot Bihari Katalin, a külgazdasági kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár képviselte. A KKV-kért felelős kongói minisztérium munkatársa mellett magyar, kongói, nigériai, elefántcsontparti, ghánai és a Zöldfoki Köztársaságból érkezett cégek, szervezetek, kormányzati szervek képviselői vettek részt a konferencián, valamint az azt követő B2B-n és workshopon.

A meghívásnak eleget téve Dr. Kovács Károly, a HWP elnöke, egyben mint az MKIK Afrika Tagozatának elnöke előadást tartott tagvállalataink innovatív víziprai megoldásairól, hangsúlyozva ezek külföldi sikereit. A HWP-t Puskás Angelika képviselte, aki az afrikai üzleti lehetőségekről szóló workshopon bemutatta a HWP-tagok tevékenységét és részt vett a vízzel kapcsolatos afrikai problémákról szóló eszmecserén is.

Írjon nekünk

Cím: H-1118 Budapest, Rétköz utca 5.
Telefon: +36 20 261 1646
Email: info@waterpartnership.hu
Felelősség: Az üzenet elküldésével elfogadja a Magyar Vízügyi Partnerség Adatvédelmi szabályzatát