Hírek

  • 2023. July 04.

    Ghánai delegáció Magyarországon

    Tagvállalatunk, a Pureco Kft. Educational Partnership Programja keretében, június 4-12. között Magyarországra látogatott egy diákoknak szóló, ghána higiéniai személetformálási kampány központi alakja („Sanitation Diplomat”).
  • 2023. May 25.

    HWP-részvétel a nagyszebeni EXPOAPA nemzetközi szakmai kiállításon és konferencián

    Románia fontos célpiac a HWP számos tagvállalata számára. A CED segítségével ezért szervezetünk képviselői és több tagunk sikeres tárgyalásokat folytatott a nagyszebeni EXPOAPA során, Dr. Kovács Károly pedig nagy érdeklődéssel követett előadást tartott az azt kísérő konferencián.
  • 2023. May 20.

    Cél az egyiptomi piac

    A HWP és tagvállalatainak tevékenysége iránt nagy volt az érdeklődés a május 15-17. között lezajlott, kairói Watrexen. Szervezetünk a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség standján három másik magyar vállalattal együtt társkiállítóként szerepelt a vízipari szakkiállításon.
  • 2023. April 24.

    Fenntarthatósági díjat vettünk át

    Tagvállalataink fenntarthatóság melletti elköteleződését ismerték el azzal a díjjal, amit legaktívabb szakmai partnerként átvehettünk a diákoknak szóló, 8. Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét nyitórendezvényén.
  • 2023. April 22.

    Tavasszal három új taggal bővültünk

    Szervezetünkhöz csatlakozott a WooMa, amely szennyvíziszap rendhagyó újrahasznosításával foglalkozik, az egyedi, vízvezeték-tisztítási megoldást kínáló NanoCleanWorld, valamint a mérnöki tevékenységet végző Aquaconsult. Új tagjaink révén tovább bővült a HWP vízpari képességeinek köre. 
  • 2023. March 23.

    A HWP ENSZ 2023 Vízkonferenciát kísérő, New York-i rendezvénye

    Nagy megtiszteltetés volt a Hungarian Water Partnership számára, hogy a március 22-24. között New Yorkban megrendezett UN 2023 Water Conference akkreditált résztvevője lehetett.
  • 2023. February 02.

    Idén máris új taggal bővültünk!

    Január 30-án a Bay Zoltán Kutatóközpont aláírta a megbízási szerződést a HWP Np. Kft.-vel, ezzel idén ő lett az első új tagunk. Üdvözöljük sorainkban az immár 30 éves szervezetet!
  • 2022. November 10.

    A HWP szerepet vállal az európai-ázsiai vízügyi párbeszédben

    November 17-18-án rendezik meg az 5. ASEM Városi Vízgazdálkodási Szemináriumot, amelynek a HWP az egyik fő társszervezője. Kövesse WebCaston a szemináriumot, amelynek aktuális programja itt olvasható
  • 2022. October 21.

    Megújult a HWP vietnámi kapcsolatrendszere

    Időszerűvé vált a HWP és a MASZESZ 2017-ben kötött, háromoldalú megállapodásának megújítása a vietnámi partnerszervezettel, az országos szintű Vietnam Water Supply and Sewerage Association-nal, valamint egy hároméves munkaterv elfogadása.
  • 2022. October 21.

    Pipe it up, Ghana!

    A ghánai vízügyi miniszter, az oktatási minisztérium képviselői, a Jospong Group of Companies elnöke, Magyarország ghánai nagykövete és természetesen sok-sok gyermek részvételével hivatalosan is bemutatták tagvállalatunk, a Pureco Kft. vízzel kapcsolatos társasjátékát Accrában.

Írjon nekünk

Cím: H-1118 Budapest, Rétköz utca 5.
Telefon: +36 20 261 1646
Email: info@waterpartnership.hu
Felelősség: Az üzenet elküldésével elfogadja a Magyar Vízügyi Partnerség Adatvédelmi szabályzatát