Elnökség

 

robert_forintos.jpg
Forintos Róbert
A Hungarian Water Partnership társelnöke

A vízügyi export szakértője, több mint 35 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik Ázsia és Magyarország között. Hazai kkv vezetők közül elsőként alapított képviseleti irodát a Távol-Keleten. Kína gazdasági központjában, Sanghajban közel 30 fős, ISO minősítéssel rendelkező leányvállalatot irányít, önálló képviseleti irodával rendelkezik Vietnám fővárosában Hanoiban, és a Nyugat-Balkánon Szerbiában is. Számos magyar márka ázsiai ismertsége köszönhető piacépítő tevékenységének, még az elmúlt 20 évben export portfóliója a hazai vízipari tudás képviseletével bővült környezetvédelmi projektek menedzselése, külföldi beruházási tanácsadói tevékenység által.

karoly_kovacs.jpg
Dr. Kovács Károly
A Hungarian Water Partnership elnöke

A vizek embere: több, mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a hazai és nemzetközi vízügyi megoldások, vízi közművek fejlesztése, tervezése, építése, üzemeltetése és ezek gyakorlati oktatása területén. Vízügyi szakemberként, cégvezetőként, a szakma-közélet elismert szereplőjeként számottevő eredményeket ért el a felhalmozott magas színvonalú hazai tudás és hozzáadott érték- és referenciabázis széles körű nemzetközi megosztásában, hasznosításában, értékesítésében. A víz ÉRTÉKÉNEK nagyköveteként évente több tucat nemzetközi fórumon vesz részt előadóként, moderátorként vagy oktatóként és rendszeresen tárgyal, egyeztet az üzleti, tudományos és szociális szektor képviselőivel.

horvath_balint_foto_feketefeherpp.jpg
Horváth Bálint
A Hungarian Water Partnership főtitkára

A Pureco Cégcsoport (cseh, szlovák, román, bolgár és ghánai leányvállalatokkal) ügyvezetőjeként több mint 100 projektet irányít immár több mint 15 éve. Vállalat- és projektvezetőként szerepet játszott több tucat települési és ipari szennyvíztisztító telep, több ezer kilométer közcsatorna, vízellátó rendszer tervezésében, korszerűsítésében, megépítésében, üzemeltetésében. Ugyancsak részt vett a víz-infrastruktúra állapotfelmérésében és vagyonértékelésében, valamint a víz és szennyvíz gyűjtését, elvezetését, tisztítását szolgáló termékek fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében, itthon és a régió országaiban.

Menedzsment

 

hz-honlap-keppb.jpg
Horváth Zoltán
A Hungarian Water Partnership Nonprofit Kft. ügyvezetője

A Hungarian Water Partnership működtetéséért, fejlődéséért és kommunikációjáért felel. Több, mint két évtizedes diplomáciai pályafutása stabil szakmai hátteret biztosít a partnerség nemzetközi kapcsolatrendszerének fejlesztéséhez.