Hírek

  • 2022. October 20.

    A HWP ügyvezetője Ghánában tárgyalt

    A Hungarian Water Partneship jövőre Accrában, helyi partnerekkel közösen nemzetközi szakmai fórumot rendez.
  • 2022. October 11.

    Ismét új taggal bővült a HWP

    A Silex Water Technologies Kft. október 11-én aláírta a megbízási szerződést, ezzel 19. tagként csatlakozott a Hungarian Water Partnershiphez. Üdvözöljük sorainkban! 
  • 2022. September 23.

    Részt veszünk a körforgásos gazdaságra való átállásban

    Dr. Kovács Károlyt, a HWP elnökét megválasztották a Körforgásos Gazdaság Technológiai Platform körforgásos vízgazdálkodás munkacsoportjának elnökévé. Tagvállalataink részt vesznek a szervezet munkájában.
  • 2022. September 20.

    ASEM Water - Közreműködünk az európai-ázsiai vízügyi párbeszédben

    A HWP több éve részt vesz az Ázsia-Európa Találkozó, azaz ASEM vízkészlet-kutatási munkájában. November 17-18. között a mi szakmai koncepciónk alapján kerül sor az 5. városi vízgazdálkodási szemináriumra.
  • 2022. September 16.

    A HWP elnöke előadott a „Fenntartható Városok” konferencián

    A települési fenntarthatóság kérdéskörébe szervesen illeszkedik a vízgazdálkodás, ezért a HWP elnöke előadóként részt vett a rendezvényen és folytatjuk a Fenntartható Városok Projekttel az együttműködést.
  • 2022. September 15.

    A ciprusi víz igazgató látogatása a HWP-nél

    Cipruson igény mutatkozik többek között víztakarékosabb öntözésre, hálózati vízveszteség csökkentésre, víz újrahasznosításra, a víztározók vízének kezelésére, valamint harmadlagos vízkezelési lehetőségekre. A HWP tagvállalatai megoldásokat kínálnak ezekre a feladatokra.
  • 2022. September 13.

    HWP-részvétel az Afrika Héten

    Dr. Kovács Károly, a HWP elnöke előadást tartott kongói, elefántcsontparti, nigériai, ghánai és a Zöld-foki Köztársaságbéli cégek, szervezetek és kormányzati képviselők előtt a budapesti Magyar-Afrika Hét Gazdasági Napján.
  • 2022. September 01.

    Nagyköveti értekezleteken vettünk részt a KKM-ben

    Kovács Károly elnök a szubszaharai nagyköveteinknek, Forintos Róbert társelnök és hat tagvállalatunk képviselői pedig a közel-keleti, észak-afrikai és Öböl-térségbeli magyar külképviseletvezetőknek tartott előadást a HWP tevékenységéről, illetve a tagok exportsikereiről.
  • 2022. July 19.

    A DMRV Zrt. aláírta a megbízási szerződést

    A víziközmű vállalat csatlakozása révén üzemeltetésben jártas, külföldön is versenyképes tudással rendelkező szakembergárdával bővült a HWP tagjai által kínált megoldások köre.
  • 2022. June 28.

    A vietnámi Nemzetgyűlés elnöke fogadta a HWP társelnökét

    A délkelet-ázsiai ország hivatalos látogatáson Budapesten tartózkodó házelnöke június 28-án megbeszélést folytatott Forintos Róberttel, a Vietnámban is aktív Hungarian Water Partnership társelnökével.

Írjon nekünk

Cím: H-1118 Budapest, Rétköz utca 5.
Telefon: +36 20 261 1646
Email: info@waterpartnership.hu
Felelősség: Az üzenet elküldésével elfogadja a Magyar Vízügyi Partnerség Adatvédelmi szabályzatát