Hírek

  • 2022. June 20.

    Új tagunk a MOM Zrt.

    Örömünkre szolgál, hogy június 20-án az immár másfél évszázados múltra visszatekintő MOM Zrt. is csatlakozott a HWP-hez.
  • 2022. June 16.

    HWP-PontVelem MoU

    Az együttműködés célja a HWP szakmai kompetenciáinak szolgálatába állítása a PontVelem Nonprofit Kft. évente megrendezésre kerülő Fenntarthatósági Témahetének szakmai támogatása érdekében.
  • 2022. June 03.

    A HWP és öt tagja állított ki az idei IFAT-on

    Péntek este van, és az IFAT bezárta kapuit Münchenben. A zaj elhalkult a Messe München hatalmas termeiben, amelyek immár üresek. Nos, Hungarian Water Partnership (HWP) és kiállító tagvállalatai, az UTB Envirotec, az Inwatech (a HWP társkiállítói voltak), a Waterscope, a Pureco és a Puraset számára határozottan mozgalmas, izgalmas, de egyben nagyon sikeresnek bizonyult ez a hét.
  • 2022. May 30.

    Az Európai Vízügyi Szövetség kitüntette a HWP elnökét

    A HWP elnökét, aki korábban az European Water Association (EWA) elnöki tisztét is betöltötte, a szövetség közgyűlése májusi ülésén örökös tiszteletbeli taggá választotta. 
  • 2022. May 30.

    Eldördült a startpisztoly a müncheni IFATon!

    A Hungarian Water Partnership 16 tagvállalatát képviseli ezen az egy héten át tartó, rangos nemzetközi szakkiállításon.
  • 2022. May 11.

    A HWP elnök interjúja a Fenntartható Városok program keretében

    A Fenntartható Városok projekt célja az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok alkalmazásának, valamint a települési fenntarthatóság különböző aspektusainak elemzése szakértők bevonásával.
  • 2022. May 09.

    HWP – NV Zrt. – Ghánai Vízművek együttműködés

    A HWP kezdeményezésére háromloldalú együttműködés jött létre magyar-ghánai viszonylatban, amelynek fő célja a magyar vízügyi szakértői segítségnyújtás a Ghana Water Company Ltd.-nek.
  • 2022. May 05.

    Már nagyon vártuk: első élő HWP-találkozó!

    A HWP elnöksége, a tagvállalatok, valamint a stratégiai partnerek vezetői és képviselői kötetlen hangulatú találkozón vettek részt a budapesti Duna-parton.
  • 2022. April 27.

    Együttműködünk az NV Zrt.-vel

    A HWP és a Nemzeti Vízművek Zrt. április végén aláírt együttműködési megállapodása lehetővé teszi, hogy szakértői és értékesítői tevékenységünk során segítsük egymást. Tagjaink és az NV Zrt. vízközmű vállalatai egyedi szerződést köthetnek a külföldi kooperációról.
  • 2022. April 05.

    A HWP is kiállít a müncheni IFAT-on

    Két tagvállalatával együtt mutatkozik be a HWP a müncheni IFAT-on, Európa egyik legrangosabb szakmai kiállításán. Látogasson el május 30. és június 3. között a HWP, az UTB. Envirotec Zrt. és az Inwatech Kft. A112 sz., közös standjára az A2 pavilonban!

Írjon nekünk

Cím: H-1118 Budapest, Rétköz utca 5.
Telefon: +36 20 261 1646
Email: info@waterpartnership.hu
Felelősség: Az üzenet elküldésével elfogadja a Magyar Vízügyi Partnerség Adatvédelmi szabályzatát