Hírek

  • 2022. March 23.

    A HWP részt vett a Dubai 2020 EXPO programjában

    A Dubai 2020 Világkiállítás Vízügyi Üzleti Fórumának vízgazdálkodási témájú panelbeszélgetésére meghívást kapott a HWP elnöke, Kovács Károly is.
  • 2022. March 04.

    Horváth Bálint a HWP új főtitkára

    A Hungarian Water Partnership március 3-ai közgyűlés megválasztotta az új főtitkárt, Horváth Bálintot. Ezzel a HWP háromtagú elnöksége újra teljessé vált.
  • 2022. March 02.

    A HWP elnökségének tagjai is szerepeltek az MKIK évadnyitó külpiaci rendezvényén

    A HWP elnöke, Kovács Károly, mint az Afrika Tagozat elnöke, valamint Forintos Róbert társelnök, mint a Magyar-Vietnámi Üzleti Tanács elnöke az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara március 2-ai, "Fókuszban a Külpiacok" c. évadnyitóján bemutatták relációik gazdasági-politikai helyzetét és értékelték az üzleti kapcsolatok fejlesztési lehetőségeit.
  • 2022. February 07.

    Megéri védeni a szellemi tulajdont!

    A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke, Pomázi Gyula a február 3-ai HWP Fórum vendégeként „Szellemi tulajdon, a XXI. század olaja (?)” címmel előadást tartott a szellemi tulajdon védelmének fontosságáról.
  • 2022. February 04.

    A HWP ott lesz a müncheni IFAT expón májusban!

    Több mint 2500 kiállító érkezik 50 országból, már az összes kiállítótcsarnok és a szabadtéri terület foglalt. A HWP 112. számú standja a vízipari vállalatokat felvonultató A2 csarnokban található. A szervezők szerint sikeres expó lesz az idei és a HWP is erre készül.
  • 2022. January 21.

    Áder János megtekintette a Pureco által épített, ghánai szennyvíztisztítót

    Ghánai hivatalos látogatása során a magyar államfő felkereste a tagvállalatunk révén megvalósult beruházást, amely Kumasi, az ország 2. legnagyobb városának szennyvizét tudja kiváló minőségben megtisztítani.
  • 2022. January 21.

    Tagvállalatunk, a Puraset Kft. Ghánában egy PurAID ivóvíztisztító berendezést adományozott

    Áder János januári ghánai hivatalos útja során látogatást tett a magyar tervezéssel és építéssel megvalósult Kumasi szennyvíztisztító telepen. A program során, az államfő jelenlétében, Kopornyik Csilla, a Puraset ügyvezetője egy PurAID ivóvíztisztító berendezést ajándékozott a Jospong Cégcsoport vezérigazgatójának.
  • 2021. December 09.

    A MaSzeSz Jurta és a V4SDG közös podcastja

    A Planet Budapest 2021 Expó során, a HWP standján a MaSzeSz Junior Tagozata és a V4SDG fiatal szakértői beszélgettek a vízügy és a fenntarthatóság összefüggéseiről.  
  • 2021. December 07.

    HWP-MKIK együttműködési megállapodás

    Új együttműködő szervezettel bővült a HWP hazai partneri hálózata, miután a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó során megállapodást írtunk alá a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával. A dokumentum értelmében kölcsönösen támogatjuk a magyar vízügyi termékek és szolgáltatások külföldi értékesítését.
  • 2021. December 05.

    Jelentősen kiszélesedett a HWP nemzetközi kapcsolati hálózata

    A Hungarian Water Partnership szervezésében és az érdekelt tagvállalatok részvételével 4 kontinensről 14 külföldi kormányzati, illetve üzleti partnerrel zajlott le sikeres találkozó a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó során. A kiállítás margóján szervezett workshop keretében pedig 9 HWP-tag mutatkozott be számos afrikai és ázsiai üzletember előtt.

Írjon nekünk

Cím: H-1118 Budapest, Rétköz utca 5.
Telefon: +36 20 261 1646
Email: info@waterpartnership.hu
Felelősség: Az üzenet elküldésével elfogadja a Magyar Vízügyi Partnerség Adatvédelmi szabályzatát